Sorry med stor S!!

HEI

Vil bare beklage på det sterkeste for MINIMALT med blogginnlegg. Vi lovet dere videoblogg igjen igår, men rakk det ikke. Skjer litt mye her også! Hva som skjer? vel, trening, skole og dama til Mats skjer.. Neida, men skal seriøst skjerpe oss nå, og begynne og legge inn mer fremover, men er jo ganske nye på dette her, så bare å kjøre på med kommentarer osv for hva dere vil ha mer av. Hadde vært fløøøte det asså, hvis dere også kom med litt innspill om hva slags sprell vi kan finne på, uansett hva det skulle være (nesten). 

 

Men skal love at vi blir bedre fremover, og skjerper oss på det greiene her altså! 
Her er en liten sniktitt på maska mi, som vi faktisk har mekka selv! Fikk litt hjelp av noen venninner når det kom til symaskina eller så er alt hjemme mekka ass, må faktisk få kunne skryte på meg det!

Men sier god helg til alt av godt folk der ute, så snakkes vi før det, for min del så blir det full rulle til helga, alt er klart så er bare å kjøre på, kan se om vi tar med oss ku maskane og tar noen bilder eller noe, men må jo være litt diskrè siden vi tross alt er anonyme.

 

 

Hva skal dere te helga da?

Koz & klemz fra favoritten, Marcus <3 

 

Én kommentar

heykey

13.09.2012 kl.13:23

gleder meg ass, det blir fett. JEG ELSKER KUER!!

Skriv en ny kommentar

kugalskap

kugalskap

19, Kristiansand

Kategorier

Arkiv

hits